بیماری یکی از مشکلاتی است که هیچ کس دوست ندارد که با آن روبرو شود به همین دلیل سعی بر آن است که تا حد ممکن از بروز آن جلوگیری شود و در صورت بروز هم تلاش می کنیم که از عواقب و اثرات آن کاسته شود. بیمه درمان تکمیلی یکی از مهم‌ترین مواردی است که به افراد و خانواده‌ ها کمک می کند که درد و آسیب کمتری را در زمان بیماری تجربه کنند. متاسفانه بسیاری از افرادی که در مشاغل دولتی مشغول به فعالیت نیستند از این بیمه غافل شده و معمولا با مشکلات زیادی دست به گریبان هستند. در این بخش تعریف، مزایا و سایر موارد مهم در رابطه با بیمه درمانی را مرور می‌کنیم. اما ابتدا باید ببینیم درمان پایه چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

بیمه درمان پایه چیست؟

بیمه درمان پایه یا بیمه پایه به نوعی از بیمه گفته می‌شود که پایه ترین و اصلی ترین خدمات درمانی را به بیمه شدگان ارائه می‌دهد. این بیمه ها معمولا دولتی بوده و به کارکنان دولت و خانواده‌های آن‌ها ارائه می‌شود. البته برخی از بیمه های پایه برای افراد عادی هم در دسترس هستند. برای مثال بیمه سلامت یکی از بیمه ‌های پایه است که برای افرادی که تحت پوشش هیچ کدام از بیمه ‌های پایه دیگر قرار ندارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد. با استفاده از بیمه درمانی پایه افراد از حداقل کمک برای پرداخت هزینه‌های درمانی برخوردار خواهند شد. استفاده از آن برای افراد در بسیاری از شرکت‌ها و مشاغل خصوصی، طبق قانون کار اجباری است.

بیمه تکمیلی چیست؟

همانطور که از اسم آن پیدا است، بیمه درمان تکمیلی، تکمیل کننده بیمه درمان پایه است و در مواردی که بیمه درمان پایه از ارائه خدمات خودداری می‌کند، بیمه تکمیلی می تواند جوابگوی نیازهای درمانی افراد باشد. از آنجایی که خدمات بیمه ‌های پایه محدود است، بیمه‌ های تکمیلی جایگاه مناسبی در بین افراد جامعه پیدا کرده‌اند. علاوه بر پوشش گسترده‌تر بیماری ‌ها، هزینه‌های پرداخت شده توسط بیمه‌ های تکمیلی بیشتر از بیمه‌ های پایه می‌باشد.

چرا بیمه تکمیلی لازم است؟

بیمه درمان تکمیلی از مزایای بسیار زیادی برخودار هستند که باعث می‌شود افراد بیشتری به آن تمایل پیدا کنند. موارد زیر مهم‌ترین مواردی هستند که خرید بیمه تکمیلی را توجیه می‌کنند

1-    پوشش گسترده‌تر خدمات

برخی از خدمات وجود دارند که توسط بیمه ‌های پایه پوشش داده نمی ‌شوند، اما بیمه درمانی آن ها را تحت پوشش قرار می‌دهد. مثلا فیزیوتراپی فقط توسط بیمه ‌های تکمیلی پوشش داده می ‌شود یا خدمات دندانپزشکی که یکی از محبوب‌ترین خدمات بیمه تکمیلی است در بیمه های پایه پوشش داده نمی ‌شوند. از طرفی دیگر برخی از بیماری ها هم وجود دارند که با توجه به هزینه ‌های درمانی بالا توسط بیمه های پایه مورد توجه و پوشش قرار نمی‌گیرند. برای مثال بیماری سکته مغزی یکی از ضایعه ‌های شایع در بین ایرانیان است که می‌تواند هزینه‌ های مادی و معنوی زیادی را به خانواده وارد کند. این در حالی است که درمان و برخی از داروهای این بیماری فقط تحت پوشش بیمه‌ های تکمیلی قرار دارند.

2-    سقف تعهدات بیشتر نسبت به بیمه های پایه

بیمه‌ های پایه تا سقف 30 درصد از هزینه‌های درمانی را پوشش می‌دهند. در حالیکه سقف تعهدات بیمه ‌های تکمیلی بسیار بیشتر است. البته در نظر داشته باشید با توجه به قرارداد بین طرفین میزان سقف تعهدات این بیمه ‌ها هم ممکن است نسبت به همدیگر متغیر باشد. اما به هر حال سقف تعهدات آن بالاتر خواهد بود.

3-    امکان دریافت خدمات در اکثر مراکز درمانی

بیمه ‌های درمان تکمیلی معمولا با مراکز درمانی بیشتری قرارداد دارند که همین موضوع باعث می‌شود که برای دریافت خدمات با مشکلات کمتری مواجه شوید و به راحتی بتوانید از خدمات درمانی اکثر مراکز متنفع شوید. همچنین در مورادی که مرکز درمانی مورد نظر با بیمه تکمیلی شما طرف قرارداد نباشد، می‌ توانید هزینه ‌ها را پرداخت کرده و سپس با ارائه مدارک بخشی از هزینه‌ های پرداخت شده را از بیمه دریافت کنید.

آیا خرید بیمه درمانی بدون بیمه پایه امکان پذیر است؟

داشتن بیمه پایه برای بسیاری از بیمه ‌های تکمیلی لازم است، اما برخی از شرکت ‌های بیمه گذار به شما این امکان را می ‌دهند که بدون داشتن بیمه پایه از بیمه درمان تکمیلی استفاده کنید.

انواع بیمه درمان

با توجه به تنوع در سازمان‌ها و افرادی که خواهان دریافت بیمه هستند، بیمه های زیر برای افراد به وجود آمده‌اند:

1-    بیمه تکمیلی انفرادی

برای برخی از افراد که امکان تهیه بیمه تکمیلی به صورت جمعی وجود ندارد، می‌توان از بیمه ‌های انفرادی استفاده کرد. در این حالت هر فرد برای خرید بیمه درمان تکمیلی می‌تواند به صورت جداگانه اقدام کند. همانند بیمه ‌های درمانی جمعی برخی از شرکت ‌های بیمه گذار امکان تهیه بیمه تکمیلی فردی را برای شما فراهم می‌کنند.

2-    خانواده

همه افراد جامعه در شرکت‌ها و ادارات دولتی کار نمی کنند تا از این طریق از خدمات بیمه‌های تکمیلی استفاده کنند. بنابراین لازم است که یک سری خدمات مخصوص این افراد و خانواده ‌های آن ها وجود داشته باشد. به همین دلیل برخی از شرکت ‌های ارائه دهنده بیمه درمان تکمیلی این امکان را برای خانواده ‌ها فراهم کرده‌اند که به صورت خانوادگی از این خدمات استفاده کنند. در نظر داشته باشید که برای استفاده از این خدمات لازم نیست که همه افراد خانواد از یک بیمه پایه استفاده کنند. مورد مهم دیگر این است که در برخی از کارگذاری های بیمه این امکان وجود دارد که بدون داشتن بیمه پایه از بیمه‌های تکمیلی استفاده کنید.

3-    گروهی

امکان تهیه بیمه درمان تکمیلی به صورت گروهی برای سازمان‌ها و ادارات فراهم می‌باشد. افراد شاغل در این مشاغل می‌توانند با برخورداری از بیمه گروهی خود و سایر اعضای خانواده خود را بیمه کنند. استفاده از این بیمه برای افراد تحت تکلف فرد امکان پذیر خواهد بود. پسران حداکثر تا سن 22 سالگی به شرط ارائه گواهی اشتغال به تحصیل می‌توانند از این بیمه استفاده کنند. البته سن نهایی برای دانشجویان پزشکی تا سن 26 سال می‌باشد. از طرفی دیگر دختر خانم ‌ها تا زمان ازدواج می ‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

آیا بیمه تکمیلی هزینه درمان خارج از کشور را پرداخت می‌کند؟

اگر قصد سفر به خارج از کشور را دارید توصیه می‌کنیم که از بیمه ‌های مسافرتی استفاده کنید. اما در نظر داشته باشید که همین بیمه تکمیلی موظف به پرداخت هزینه‌ های درمانی شما در خارج از کشور می‌باشد. در صورتی که درمان یک بیماری در داخل ایران امکان پذیر نباشد، یا بیمه شده در خارج از کشور به صورت اضطراری به درمان نیاز پیدا کند با تائید کنسولگری ایران هزینه‌ های درمان تا سقف تعهدات بیمه تکمیلی پرداخت خواهد شد. در صورت عدم تائید از سوی کنسولگری هزینه ‌های مربوط با توجه به بالاترین تعرفه مراکز درمانی طرف قرارداد شرکت بیمه محاسبه و پرداخت می گردد.

نکته مهم: هزینه‌ها بر اساس نرخ اعلام شده توسط بانک مرکزی محاسبه می‌شود.

چه خدماتی مشمول پوشش های بیمه تکمیلی می‌شوند؟

شرکت ‌های مختلفی وجود دارند که بیمه درمان را به کاربران خود ارائه می‌کنند. هر کدام از این شرکت‌ها خدمات مختلفی را تحت پوشش بیمه ‌ای خود قرار می‌دهند. اما به صورت کلی خدمات و بیماری‌های زیر مهم‌ترین خدماتی هستند که تحت پوشش اصلی این بیمه‌ها قرار می‌گیرند:

  • هزینه‌های جراحی، شیمی درمانی، بستری، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، گامانایف و انواع سنگ شکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و day care؛
  • هزینه‌ های جابجایی، آمبولانس و سایر فوریت‌های پزشکی به شرط بستری شدن بیمار در مراکز درمانی؛
  • پرداخت هزینه ‌های همراه برای افراد زیر 7 سال و بالای 70 سال.

پوشش ‌های فرعی بیمه تکمیلی

موارد گفته شده در بالا اصلی ترین خدمات این بیمه ها می‌باشند که در همه بیمه‌ ها به کاربران ارائه خواهد شد. اما مواد زیر خدماتی هستند که می‌توانید با پرداخت مبلغ بیشتری از مزایای آن ها بهره‌ مند شوید:

  • جبران هزینه‌ های اعمال جراحی‌ های مهم مربوط به سرطان، مغز، اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان؛
  • جبران هزینه ‌های زایمان اعم از طبیعی و سزارین؛
  • هزینه ‌های پاراکلینیکی (اقدام‌های تشخیصی که برای سنجش میزان پیشرفت یا بهبود بیماری و اطمینان از احیای سلامتی بیمار انجام می‌شود) شامل هزینه‌ های سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن و آندوسکوپی،

خدمات خارج از تعهد بیمه های درمان

اگر چه بیمه ‌های تکمیلی خدمات بیشتری را مورد پوشش قرار می‌دهند، اما در هر صورت مواردی وجود دارد که بیمه ‌ها تمایلی ندارند که از آن‌ه ا حمایت کنند:

  • اعمال جراحی که به منظور زیبایی انجام شود مگر اینکه ناشی از وقوع حادثه در طی مدت بیمه باشد؛
  • عیوب مادرزادی مگر اینکه طبق تشخیص پزشک معالج و تائید پزشک معتمد بیمه گر رفع این عیوب جنبه درمانی داشته باشد؛
  • سقط جنین مگر در موارد قانونی با تشخیص پزشک معالج؛
  • ترک اعتیاد؛
  • عوارض مستقیم ناشی از مصرف مواد مخدر، روان گردان و مشروبات الکلی به تشخیص پزشک معالج؛
  • خودکشی و اعمال مجرمانه بیمه شده به تشخیص مراجع ذی صلاح؛
  • حوادث طبیعی مانند سیل، زلزله و آتشفشان؛
  • جنگ، شورش، بلوا، اعتصاب، قیام، آشوب، کودتا و اقدامات احتیاطی مقامات نظامی و انتظامی و عملیات خرابکارانه بنا به تائید مقامات ذی صلاح؛
  • فعل و انفعالات هسته ای؛
  • هزینه اتاق خصوصی مگر در موارد ضروری به تشخیص پزشک معالج و تائید پزشک معتمد بیمه گر؛
  • هزینه همراه بیماران بین 10 تا 70 سال مگر در موارد ضروری به تشخیص پزشک معالج و تائید پزشک معتمد بیمه؛
  • هزینه های چکاپ گروهی و معاینات گروهی و طب کار؛
  • لوازم بهداشتی و آرایشی که جنبه دارویی ندارند مگر به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر؛
  • جراحی فک مگر آنکه به علت وجود تومور و یا وقوع حادثه تحت پوشش باشد؛
  • هزینه های مربوط به معلولیت ذهنی و از کار افتادگی کلی؛
  • رفع عیوب انکساری چشم در مواردی که به تشخیص پزشک معتمد بیمه گر درجه نزدیک بینی، دوربینی، آستیگمات یا جمع قدر مطلق نقص بینایی هر چشم (درجه نزدیک بینی یا دوربینی به اضافه نصف آستیگمات ) کمتر از سه دیوپتر باشد؛
  • کلیه هزینه های پزشکی که در مراحل تحقیقاتی بوده و تعرفه درمانی آن از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین و اعلام نگردیده است.

دوره انتظار بیمه تکمیلی

دوره انتظار به بازه زمانی گفته می‌شود که در آن تعهدات بیمه فعال نشده است و قابل استفاده نمی ‌باشد. دوره انتظار از این جهت لازم است که جلوی سوء استفاده‌های احتمالی را می‌ گیرد. در غیر اینصورت هر فرد تنها زمانی خودش را بیمه خواهد کرد که به بیماری دچار شود و پس از آن از پرداخت حق بیمه خودداری خواهد کرد. دوره انتظار با توجه به عوامل مختلف، متغیر است. مثلا بیمه ‌گر می‌تواند این بازه را کوتاه‌ تر یا بلند تر کند. از طرفی دیگر نوع خدمت دریافتی هم می‌تواند روی این گزینه تاثیر بگذارد. برای مثال دوره انتظار در زایمان 9 ماه است. درحالیکه برای جراحی‌های معمولا دوره‌های 3 ماهه تعیین می‌شود. هر چه تعداد افراد گروه هم بیشتر باشد، دوره انتظار کاهش پیدا می کند و در برخی از موارد از بین می‌رود. در نظر داشته باشید که دوره انتظار فقط در سال اول وجود دارد و از سال دوم به بعد دیگر دوره انتظار وجود ندارد. اما اگر بیمه خود را قطع کنید و دوباره قصد برقراری آن را داشته باشید، لازم است که دوباره دوره انتظار را طی کنید.

آیا بیمه درمان تکمیلی محدودیت سنی دارد؟

بیمه یکی از مواردی است که شرایط سنی می‌تواند روی خدمات دریافتی تاثیر به سزایی داشته باشد. مخصوصا در بسیاری از موارد فرد با رسیدن به سن خاصی نمی ‌تواند توسط پدر یا سرپرست بیمه شود و باید خود به تنهایی برای خرید بیمه تکمیلی اقدام کند. به هر جهت هر فرد در صورت داشتن شرایط سنی زیر می ‌تواند از این بیمه استفاده کند:

  • حداقل سن مورد قبول برای بیمه گذاری اصلی یا سرپرست 18 سال تمام می ‌باشد؛
  • پسر تا سن 26 سالگی در صورت تحصیل در رشته ‌های پزشکی، 22 سالگی در صورت تحصیل در سایر رشته‌ها و تا 18 سالگی در صورت عدم ادامه تحصیل می‌توانند تحت پوشش بیمه ‌های درمان تکمیلی والدین خود قرار بگیرند؛
  • دخترها تا زمان ازدواج یا زمانی که مشغول به کار شوند، می‌ توانند از بیمه والدین خود استفاده کنند؛
  • بیمه‌ های درمان تکمیلی معمولا افراد بالای 70 سال را به صورت انفرادی بیمه نمی‌ کنند؛
  • بیمه‌های گروهی معمولا افرادی که بالای 60 سن دارند را در صورت دریافت هزینه ‌های اضافی تحت پوشش قرار می‌دهند. البته این مورد برای گروه‌ های زیر 1000 نفر است و در صورتی که گروه مورد نظر بالای 1000 نفر باشد، معمولا محدودیت‌ های سنی از بین می‌روند.

حق بیمه های درمان چطور محاسبه می شود؟

بیمه تکمیلی اجزا و جزئیات بسیار زیادی دارد که هر کدام از آن‌ها می‌توانند هزینه پرداختی از جانب بیمه شده را افزایش دهند به صورتی که اکثر افراد سعی می‌کنند با تنظیم موارد مختلف با کمترین هزینه از بیشترین مزایا برخوردار شوند. هر کدام از موارد زیر می توانند حق بیمه درمان تکمیلی را تغییر دهند:

  • تعداد افراد بیمه شده: هر چه تعداد افرادی که بیمه شده‌اند بیشتر باشد، فرانشیز دریافتی از اعضا کاهش می‌یابد. همچنین امکان دریافت تخفیف و مزایای بیشتر وجود دارد. بنابراین می‌توان گفت که بیمه‌ های انفرادی جزو گران‌ترین بیمه‌ های تکمیلی هستند.
  • نوع تعهدات انتخاب شده: برخی از تعهدات و خدمات هزینه های بیشتری دارند و می‌توانند حق بیمه شما را به صورت چشمگیری افزایش دهند. برای مثال: خدمات دندانپزشکی خدمات گرانی هستند که ممکن است حسابی خرج روی دستتان بگذارد.
  • سقف تعهدات انتخاب شده: هر چه سقف تعهدات انتخاب شده بیشتر باشد، در هنگام بیماری مخصوصا بیماری‌هایی که هزینه بالایی دارند، کمتر دچار مشکل مالی خواهید شد. اما هر ماه باید هزینه بیشتری پرداخت کنید.
  • سوابق بیمه‌ای: هر چه فرد سابقه بیمه‌ای بیشتری داشته باشد و کمتر از خدمات مورد اشاره استفاده کرده باشد، حق بیمه پرداختی توسط فرد کمتر خواهد بود.
  • مقدار فرانشیز: فرانشیز درصدی از هزینه‌ های درمانی است که باید توسط بیمه شده پرداخت شود. هر چه فرانشیز کمتر باشد، در هنگام بیماری باید هزینه بیشتری پرداخت کنید، اما هر ماه حق بیمه کمتری را پرداخت خواهید کرد.

اگر به صورت گروهی برای خرید بیمه تکمیلی اقدام کنید، هزینه‌ های شما به صورت چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد. در کنار این مورد سعی کنید با توجه به نیازهای خودتان و همچنین میزان بودجه‌ای که قصد دارید به این کار اختصاص دهید، بهترین ترکیب ممکن را برای خودتان ایجاد کنید.

هزینه پاراکلینیکی بیمه درمان تکمیلی چقدر است؟

موارد پاراکلینیکی به روش ‌های ارزیابی و درمان گفته می ‌شود که برای تشخیص یا درمان بیماری ‌های مختلف به کار گرفته می‌شوند. این خدمات گران قیمت هستند.

چطور از بیمه های تکمیلی استفاده کنیم؟

برای استفاده از خدمات بیمه تکمیلی دو راه وجود دارد که یکی از آن‌ ها مربوط به مراکز طرف قرارداد بیمه است و یکی دیگر از آ‌ن ‌ها مربوط به زمانی است که بیمه گر و مرکز درمانی طرف قرارداد همدیگر نیستند:

1-    استفاده از بیمه تکمیلی در مراکز درمانی طرف قرارداد

در مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه تکمیلی شما، فقط کافی است با مراجعه به این مراکز و ارائه دفترچه خدمات درمانی از مزایای بیمه تکمیلی خودتان استفاده کنید. در این حالت شما فقط فرانشیز را پرداخت می‌کنید. البته به این مورد هم توجه داشته باشید که فرایندهای درمانی به سمت آنلاین شدن حرکت می‌کنند و ممکن است زمانی که این مطلب را مشاهده می‌کنید به جای دفترچه درمانی فقط کافی باشد که کد ملی خودتان را در اختیار بیمارستان قرار دهید.

2-    استفاده از بیمه تکمیلی در مراکز درمانی که طرف قرارداد نیستند

مطمئنا همه می‌دانیم که همه بیمه ‌های تکمیلی با همه مراکز درمانی طرف قرارداد نیستند. بنابراین در برخی از موارد ناچار هستیم از خدمات مراکزی استفاده کنیم که با بیمه ما طرف قرارداد نیستند. در این حالت باید هزینه‌های درمانی را خودتان پرداخت کرده و اسناد و مدارک مربوطه را به بیمه تحویل دهید. در این حالت بیمه پس از بررسی، هزینه‌ های شما را به شما باز می‌گرداند. این روش کمی زمان بر است و ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد.

مدارک مورد نیاز جهت دریافت خسارت بیمه درمان تکمیلی

همانطور که در بالا هم اشاره شد لازم است که برای دریافت هزینه ‌های درمانی یک سری اسناد و مدارک به شرکت بیمه تحویل داده شود. این مدارک به صورت زیر هستند:

.

خدمات درمانی

مدارک لازم برای دریافت هزینه از بیمه تکمیلی

 پاراکلینیکی

  •  اصل قبض یا فاکتور پرداخت وجه که دارای تاریخ و مهر مرکز درمانی باشد
  •  کپی جواب
  •  برگه دستور پزشک (از دفترچه بیمه یا سربرگ پزشک )

 زایمان طبیعی یا

  سزارین

  • اصل صورتحساب بیمارستان مهر شده به مهر بیمارستان
  • اصل برگه ریز داروها ممهور به مهر داروخانه بیمارستان
  • اصل قبوض رسید و رونوشت جواب هرگونه آزمایش، اسکن،سونو و…..ارائه برگه شرح عمل جراحی

جراحی و بستری

  • اصل صورتحساب بیمارستان مهر شده به مهر بیمارستان
  • اصل برگه ریز داروها ممهور به مهر داروخانه بیمارستان
  • اصل قبوض رسید و رونوشت جواب هرگونه آزمایش، اسکن،سونو و… ارائه برگه شرح عمل جراحی
  • اصل گواهی بیهوشی مهر شده به مهر پزشک بیهوشی

مراقبت در حین

  بستری

  • ارائه برگه سیر بیماری
  • گواهی پزشک مبنی بر تعداد ویزیت صورت گرفته با مهر

  ویزیت

  • گواهی پزشک مبنی بر انجام ویزیت که دارای نام بیمار و تاریخ و مهر پزشک باشد.

  عینک

  • برگه اپتومتری ( تعیین شماره چشم )
  • برگه پرداخت هزینه عینک ممهور به مهر عینک سازی

  دندانپزشکی

  • جهت پرداخت هزینه روکش و عصب کشی ارائه عکس قبل و بعد از انجام ضروری است
  • برگه پرداخت وجه دندانپزشکی ممهور به مهر پزشک یا مرکز دندانپزشکی.

بیمه درمان تکمیلی زایمان

اگر قصد خرید بیمه درمان تکمیلی زایمان را دارید، موارد زیر ویژگی ‌هایی هستند که باید به آن ‌ها توجه داشته باشید:

  • دوره انتظار زایمان؛
  • سقف پوشش؛
  • سقف خدمات پاراکلینکی: به دنیا آوردن کودک تنها زایمان یا سزارین را شامل نمی‌شود، بلکه برنامه ‌های تشخیصی و مراقبتی زیادی وجود دارد که هزینه ‌برخی از آن‌ ها را می‌توان از طریق بیمه تکمیلی پرداخت کرد. برای نمونه سونوگرافی یکی از خدماتی است که فرد در زمان بارداری ممکن است چنیدن بار از آن استفاده کند.

چطور بیمه درمان تکمیلی بخریم؟

برای خرید بیمه درمانی روش های گوناگونی وجود دارد. برخی از این روش ها نیاز به مراجعه حضوری بیمه گذار به دفاتر بیمه دارد و برخی بدون نیاز به حضور فیزیکی و به صورت آنلاین انجام می شود. در ادامه به بررسی روش های خرید بیمه تکمیلی می پردازیم.

خرید از نمایندگی ها و کارگزاری ها

در یک روش سنتی و قدیمی می ‌توانید با مراجعه به نمایندگی بیمه تکمیلی مورد نظر و ارائه مدارک و هزینه ‌ها، بیمه را خریداری کنید. البته اگر تعداد افرادی که قصد بیمه کردن آن‌ها را دارید، زیاد است می توانید از بیمه بخواهید یک نفر را به مجموعه شما بفرستد تا کار شما هم راحت‌تر شود.

خرید آنلاین بیمه تکمیلی از طریق سایت آیریس

تا حالا با خودتان فکر کرده ‌اید که چه خوب می‌شد که با پرداخت هزینه، بیمه درمانی خود را درب منزل تحویل بگیرید. در این روش دیگر نیازی به مراجعه حضوری و صرف ساعت ‌ها وقت در صف‌های طولانی نیست. بلکه هر لحظه که مایل باشید، می‌توانید بیمه خود را خریداری کرده از سابقه خود باخبر شوید. با سامانه خرید آنلاین بیمه درمان تکمیلی آیریس به راحتی می‌توانید از قیمت محصولات و بیمه های خاص با خبر شوید. سپس مناسب‌ترین بیمه را برای خودتان انتخاب کنید. پس از تکمیل فرایند خرید، بیمه مورد نظر در کمترین زمان ممکن به دست شما خواهد رسید.

استعلام قیمت بیمه درمان تکمیلی

برخی از شرکت های بیمه درمان تکمیلی با طراحی سایت و پلتفرم ‌های مناسب سعی کرده‌اند دسترسی افراد به سوابق خود را آسان‌تر کنند. البته این را هم در نظر داشته باشید که با خرید از آیریس اطلاعات شما در سایت ما ذخیره خواهد شد و هر زمان که به آن نیاز پیدا کردید، در پنل مشتریان سایت در دسترس شما است.

بیمه پایه درمان تمام هزینه های درمانی را نمی پردازد بنابراین بیمه تکمیلی یک بیمه ضروری برای همه ما است که کمک می‌کند که در مواقع بحرانی و زما‌ن‌هایی که از یک بیماری رنج می بریم، تنها دغدغه ما بیماری باشد، نه هزینه‌های آن. استفده از بیمه های درمان کمک می‌کند که از استرس‌ها ما کاسته شود و خیلی سریع‌تر سلامت خودمان را دوباره به دست بیاوریم.

هر کجای ایران هستی آنلاین سفارشتو بده